Acupunctuurpraktijk San-Chi Akersloot - Sandra Eriks-Mynett

Spier- en gewrichtsklachten

Er zijn heel veel spier- en gewrichtsklachten, waar iedereen wel eens last van heeft. Van een relatief eenvoudige overbelasting bij sporten tot een ernstige vorm van reuma. Acupunctuur, eventueel gecombineerd met Reiki en/of kruiden, kan in vele gevallen de pijn verlichten en zodoende de klachten verminderen.

Acupunctuur, Reiki en rustige bewegingen zoals Tái Chi en Qigong, hebben bewezen zeer doeltreffend te zijn bij de behandeling van spier- en gewrichtsklachten.

Ook voedingsadviezen zijn bij gewrichtsklachten zoals jicht, een belangrijke ondersteuning in het herstelproces. Ik kan je in een persoonlijk gesprek, nog veel meer informatie geven.

Waar moet je zoal aan denken bij spier- en gewrichtsklachten?

Een aantal klachten op een rijtje:
Artrose, fibromyalgie, frozen shoulder, hernia, hielspoor, jicht, RSI, slijmbeursontsteking, tennisarm, reumatoïde artritis, enz. enz.

Mijn behandelingen zorgen er voor dat de stagnatie in het aangedane gebied worden opgeheven zodat de energie, ook wel Qi genoemd, weer vrij kan stromen.
Diverse oefeningen zorgen ervoor dat de energiebanen niet weer geblokkeerd worden.

Wat kan je doen?

Heb je een van bovengenoemde klachten, heb je al allerlei therapiën gevold, oefeningen gedaan en kom je maar niet van je klachten af? Wacht dan niet langer en maak een afspraak.

Bel me op 06-17378556 of stuur een e-mailtje aan info@san-chi.nl.