Acupunctuurpraktijk San-Chi Akersloot - Sandra Eriks-Mynett

Ondersteuning bij Kanker

Helaas krijgen nog heel veel mensen ooit de diagnose kanker. Wie kanker krijgt, wordt in de Westerse Geneeskunde meestal behandeld met: Operaties, Chemotherapie en Radiotherapie.

Ondersteuning met Acupunctuur en Reiki

Zowel voor, tijdens als na de diverse reguliere behandelingen, kunnen Acupunctuur en Reiki een geweldige ondersteuning zijn.

Vóór de behandelingen is het belangrijk om het lichaam in een zo goed mogelijke conditie te brengen, om de vaak zware aanslagen die door de Chemo- en Radiotherapie op het lichaam worden gepleegd, te kunnen doorstaan.

Tijdens de behandelingen kunnen veel bijverschijnselen zoals misselijkheid, huidklachten, buikklachten, vermoeidheid, angs en pijn met Acupunctuur worden verminderd. 

Na de behandelingen is het belangrijk het energieniveau weer op pijl te krijgen.
Ook hierbij spelen Acupunctuur en Reiki een belangrijke rol.

Acupunctuur en Reiki zijn zeker geen vervanging van de reguliere gezondheidszorg, maar zijn een fantastische ondersteuning tijdens de vaak zware behandelingen.

Mijn ervaring in Amerika

Tijdens mijn verblijf in San Diëgo, Amerika, heb ik een bezoek gebracht aan het American College of Acupuncture and Oriëntal Medicine. Hier heb ik met eigen ogen gezien hoe geweldig de Westerse- en de Chinese geneeskunde kunnen samenwerken.
Patiënten die behandeld werden met Chemo- en/of Radiotherapie, konden kiezen uit een heel scala van ondersteunende therapiën zoals: Acupunctuur, Reiki, Meditatie, Yoga, en nog veel meer.
Dit tot groot genoegen van de oncologen, die zich volledig konden richten op de reguliere behandeling. Helaas staan nog veel westerse artsen sceptisch tegenover de Chinese geneeskunde, zeker bij de behandeling van kanker.

Mijn persoonlijke wens is, dat de samenwerking tussen Westerse- en Chinese geneeskunde in de nabije toekomst net zo goed samen zal gaan als in San-Diëgo en dat ik met mijn behandelingen een belangrijk steentje kan bijdragen.

Als je, na het lezen van deze informatie, denkt dat ik je kan helpen of je hebt nog vragen, bel me dan op 06-17378556 of stuur een e-mailtje.