Acupunctuurpraktijk San-Chi Akersloot - Sandra Eriks-Mynett

Allergie

We spreken van een allergie, een intolerantie of een (hyper)sensitiviteit, wanneer iemand overgevoelig is voor een bepaalde stof, die voor de meeste andere mensen onschadelijk of zelfs nuttig is. Als je lichaam heftig reageert op bepaalde stoffen, noemen we dit een allergische reactie, die fysieke, fysiologische en/of emotionele problemen kan veroorzaken. De stoffen die deze reacties veroorzaken noemen we allergenen.  Er zijn heel veel allergenen, dus stoffen die een allergische reactie veroorzaken. Bijvoorbeeld pollen, die hooikoorts veroorzaken.
Dat veroorzaakt tranende ogen, niesbuien en dergelijke , maar er zijn nog veel meer allergenen.

Soorten allergenen

  • Voedselallergenen, zoals koemelk, aardbeien, tarwe, enz.
  • Genetische factoren, overgevoeligheden die je van je (groot)ouders hebt geërfd
  • Allergie tegen lichaamseigen stoffen
  • Infecterende allergenen zoals bacteriën, parasieten, virussen of schimmels
  • Geïnjecteerde allergenen zoals serums, vaccinaties, antitoxines en insectenbeten
  • Fysieke allergenen zoals, koude, hitte, droogte, vochtigheid en straling
  • Inhallatie allergenen zoals pollen, haren van huisdieren, huisstof, enz.
  • Inhalatie allergenen, zoals parfum, benzine en formaldehyde
  • Contact allergenen, zoals schoonmaakmiddelen, shampoo, zeep, plastic, enz.
  • Emotionele factoren, zoals onopgeloste, emotionele trauma's


Al deze allergenen zorgen voor fysieke, fysiologische en/of emotionele problemen. Wanneer een klacht telkens terugkomt of met therapie en/of medicijnen niet overgaat, heeft vaak een oorzaak waarbij een allergeen betrokken is die zorgt voor een verstoring in de energiestroom in het lichaam. 

Met de Total Reset Methode kan ik testen of er sprake is van een reactie op een allergeen. Vervolgens kan de behandeling worden ingezet, ondersteurd met Acupunctuur, Reiki en/of kruiden.

Om een goede diagnose te kunnen stellen is het belangrijk dat ik zoveel mogelijk informatie krijg. Vóór het intake gesprek stuur ik dan een vragenformulier toe, dat ik samen met u bijhet  eerste consult zal doornemen.
Mocht het voor u van belang zijn het handboek en een massagestick aan te schaffen, worden hiervoor € 25,-- extra kosten in rekening gebracht. Dit is een éénmalige aanschaf waar u veel plezier van zult hebben.

Als je, na het lezen van deze informatie, denkt dat ik je kan helpen of je hebt nog vragen, bel me dan op 06-17378556 of stuur een e-mailtje.