Acupunctuurpraktijk San-Chi Akersloot - Sandra Eriks-Mynett

THERAPIE

De lange zomer komt langzaam ten einde. We kunnen nu nog volop genieten van een heerlijke nazomer. Helaas zorgen lichamelijke en/of psychische klachten er vaak voor dat je niet optimaal van het leven kunt genieten. Met de juiste behandeling ben je gelukkig weer snel van je klachten af. 

Een aantal hiervan op een rijtje:

 

BEHANDELING

Het eerste consult, dat ongeveer één tot maximaal 1½ uur in beslag neemt, begint met een intakegesprek, het voelen van de pols en het bekijken van de tong. Aan de hand van de verkregen gegevens wordt een diagnose gesteld en een behandelplan opgesteld. Aansluitend wordt een eerste behandeling gegeven. Vervolgconsulten duren ongeveer drie kwartier tot maximaal een uur. Het aantal behandelingen dat nodig is, hangt af van de klacht.

Behalve met naalden, maak ik bij sommige klachten ook gebruik van andere technieken en/of hulpmiddelen zoals cupping, guasha en moxa. Ook geef ik tijdens een Acupunctuurbehandeling vaak Reiki  voor extra ontspanning.

Bij allergie behandelingen, volgens de Total Reset Methode, zijn in elk geval meerdere behandelingen nodig om de allergenen te elimineren en de disbalans in het lichaam op te heffen. Gelukkig is Total Reset een pijnloze, veilige en efficiënte methode, die ook voor het behandelen van kleine kinderen en ouderen, zeer geschikt is. De allergie behandeling kan worden gecombineerd met Acupunctuur.