Acupunctuurpraktijk San-Chi Akersloot - Sandra Eriks-Mynett

THERAPIE

We zitten nog midden in de winter, maar tot op heden is het nog niet echt koud. Dat is te merken aan de natuur. De sneeuwklokjes staan al in bloei en veel andere planten en bloemen staan vol in de knop. Dit lijkt leuk, maar helaas betekent dit dat ook de gevoeligheid voor verschillende stoffen merkbaar is. Hooikoorts ligt op de loer en veel mensen krijgen er nu al last van. Gelukkig is hier direct iets aan te doen. Wacht niet tot het te laat is, maar begin nu al vast met de behandeling.

Ook voor allerlei andere klachten kunt u bij San-Chi terecht.

Een aantal hiervan op een rijtje:





 

BEHANDELING

Het eerste consult, dat ongeveer één tot maximaal 1½ uur in beslag neemt, begint met een intakegesprek, het voelen van de pols en het bekijken van de tong. Aan de hand van de verkregen gegevens wordt een diagnose gesteld en een behandelplan opgesteld. Aansluitend wordt een eerste behandeling gegeven. Vervolgconsulten duren ongeveer drie kwartier tot maximaal een uur. Het aantal behandelingen dat nodig is, hangt af van de klacht.

Behalve met naalden, maak ik bij sommige klachten ook gebruik van andere technieken en/of hulpmiddelen zoals cupping, guasha en moxa. Ook geef ik tijdens een Acupunctuurbehandeling vaak Reiki  voor extra ontspanning.

Bij allergie behandelingen, volgens de Total Reset Methode, zijn in elk geval meerdere behandelingen nodig om de allergenen te elimineren en de disbalans in het lichaam op te heffen. Gelukkig is Total Reset een pijnloze, veilige en efficiënte methode, die ook voor het behandelen van kleine kinderen en ouderen, zeer geschikt is. De allergie behandeling kan worden gecombineerd met Acupunctuur.