Wil jij ook een gezonde huid?
Reken af met eczeem klachten
Acupunctuurpraktijk San-Chi Akersloot
Sandra Eriks-Mynett

OVER SANDRA

Toen ik als 18 jarige met de opleiding verpleegkunde A begon, dacht ik dat mijn toekomst zich in het ziekenhuis zou afspelen. Hoe anders is alles gelopen.
Ik trouwde en mocht daarom mijn opleiding niet afmaken (kan je je nu niet meer voorstellen), maar de gezondheidszorg bleef een speciaal plekje in mijn hart houden.

Samen met mijn man heb ik 3 kinderen grootgebracht en bijna 30 jaar als ambtenaar gewerkt in veel verschillende functies. Omdat de gezondheidszorg bleef trekken, ben ik in 2007 Chinese Geneeskunde gaan studeren.

lees verder

Vele studies en bijscholingen later, heb ik besloten om mij te richten op mensen die last blijven houden van eczeem. Gelukkig heb ik zelf geen eczeem maar er zijn genoeg mensen in mijn directe omgeving die hier al jaren mee rondlopen en er maar niet vanaf komen. Als ik zie hoe door mijn behandelingen de eczeem verdwijnt, dan weet ik dat dit het is waar ik het voor doe. 

Ben je op zoek naar een behulpzame, secure, betrokken, nuchtere maar ook gezellige therapeut? Laat mij je dan helpen de oorzaak van jouw eczeemklachten te vinden en die samen met jou te behandelen.