Wil jij ook een gezonde huid?
Reken af met eczeem klachten
Praktijk San-Chi AkerslootSandra Eriks-Mynett

AANBOD

Ik help mensen die last hebben van eczeem. Samen gaan we zoeken naar de oorzaak om voor eens en voor altijd af te rekenen met eczeemklachten. Zodat je vol zelfvertrouwen weet wat jij kunt doen om klachten vrij te blijven.

Wil je meer lezen over eczeem? Download dan mijn gratis e-book onderop deze website. Met het aanvragen van dit e-book ga je ermee akkoord dat ik jouw naam en e-mailadres mag gebruiken om later nog eens te informeren wat je van het e-book vond.

Herken je dit?

Het is mooi weer en je wilt graag in korte broek of in een luchtig jurkje naar buiten, maar dat lekkere zonnetje of al die pollen in de lucht houden je tegen. Want dan krijg je weer jeuk, zitten je armen of benen weer onder de plekken en wil je eigenlijk niet dat mensen dit zien. Als het dan ook nog eens druk is op je werk, of het is hectisch thuis en je krijgt stress, wordt het nog erger! Je wil er wel vanaf, maar hoe?

Waarom zou je voor mij kiezen?

Ik ken veel mensen in mijn directe omgeving die al jaren last van eczeem hebben. En ik weet uit ervaring dat eczeem je leven enorm kan beïnvloeden, maar ook vaak andere klachten kan uitlokken.

Niet alleen stress, maar zeker ook voeding speelt een heel grote rol in de conditie van je huid. Wil je nu eindelijk wel eens van je klachten af? En wil je weten of je misschien je leefstijl of je voeding moet veranderen, lees dan verder en zie wat ik voor je kan betekenen.

In mijn behandelingen maak ik gebruik van diverse technieken zoals Acupunctuur, Reiki en Total Reset. In de grote blokken hieronder staat informatie over deze technieken. Ik pas toe, waar ik jouw klachten het beste mee kan behandelen. Vaak is dat een  combinatie van de verschillende behandeltechnieken. 

Wil je na het lezen van deze informatie een afspraak maken? Vul dan het intake formulier in en stuur het naar mij toe.  
Je vind de button onderop deze website, evenals de button voor mijn gratis e-book! 

Extra informatie en wat er allemaal nog meer mogelijk is, lees je hieronder :

San-Chi is hét adres voor:

Acupunctuur, Total Reset en Reiki
Reikicursussen
Energetische Geneeswijzen
en
Orthomoleculaire therapie

 


 

Met haar opleiding Westers Medische Basiskennis voldoet Sandra aan de eisen die hieraan door de Stichting Hoger Onderwijs Nederland zijn gesteld.

San-Chi staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel
en Sandra is lid van beroepsvereniging Zhong onder nummer 1609530111155.